Strandhotel ☆☆☆☆

€95 tot € 340 / nacht

Vakantie Aan Zee

Het hotel beschikt momenteel over 31 hotelkamers en een 6p cottage tegenover het hotel (‘De Kievit’). In 2017 worden er 39 nieuwe kamers opgeleverd.

In het Strandhotel vindt u Pure C, naar een concept van topchef Sergio Herman. Dat betekent dat u zich kunt verheugen op een culinair avontuur gecombineerd met een overnachting in één van de hotelkamers: sommige met hemelsbreed zeezicht, andere met uitzicht op de duinen of het Zeeuwse achterland.

De unieke ligging bovenop de duinen, midden in het gezellige Cadzand-Bad, is een van de grootste troeven. Terwijl uw kinderen zich kunnen uitleven op het strand of in het overdekte zwembad, kunt u genieten van een weldadige massage in de welness salon. U kunt natuurlijk ook heerlijk genieten van een drankje op het gezellige loungeterras. Ze trakteren u met een prachtig zicht op duinen, strand en zee.

Is het weer wat minder uitnodigend om het strand op te gaan? Dan bieden steden als het romantische Brugge, Knokke en het gezellige Sluis u een prima en bovendien cultureel alternatief om uw dag aangenaam door te brengen.

 

Locatie aan zee

Deel deze strandaccomodatie

Share